KezdőlapCímlapLehúzás? Majka iszonyatosan sok pénzt fizetett egy doboz szájmaszkért

Lehúzás? Majka iszonyatosan sok pénzt fizetett egy doboz szájmaszkért

Felháborodott posztot tett közzé Majoros Péter, Majka. A két gyerekes énekes egy gyógyszertárban vásárolt két doboz szájmaszkot amiért szokatlanul sokat kellett fizetnie.

Fotók: Facebook

A két hashtag a bejegyzése végén mindent elmond Majka véleményéről: #elmentekabudosfrancba #patkanysag. Ma délután gyanútlanul ment be egy gyógyszertárba, ahol a poszt szerint máskor is szokott vásárolni, de amikor a fizetésre került a sor először nem hitte el amit a számlán lát.

„2 doboz maszk. Mielőtt elmondanám mennyibe került tessenek megállni és tippelni egyet. Tényleg !!!Bementem venni egy két dolgot a patikába, ahol nagyon kedvesek voltak velem (mint mindig) de sajnos nem olyan jó kedvűen jöttem ki mint szoktam …

Elárulom ….

38.000ft .. (tehát harmincnyolcezer)

Az a maszk, ami egyébként nagyjából majdnem ingyen kéne legyen. Nem adtam vissza csak azért, hogy tudjak egy face posztot csinálni róla, és elmondjam az embereknek, hogy bizony a gyógyszertárak gátlástalan tulajdonosai miből, és hogyan nyerészkednek. Szabadpiac van, de sok dolog megváltozik veszélyhelyzetben. Például az emberek türelme…”

2doboz maszk. Mielőtt elmondanám mennyibe került tessenek megállni és tippelni egyet. Tényleg !!!Bementem venni egy két…

Közzétette: Majka – 2020. március 14., szombat

Nemrégen az Index foglalkozott egy hosszabb cikkben a szájmaszkok árának drágulásával, ahol szintén azt írták olvasóikra hivatkozva, hogy sok helyen már akkor 800 Ft-ért adtak egy darab arcmaszkot. Aminek hatékonysága korántsem akkora, mint amekkorát ez a vételár sejteni engedne.