2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Lefotózták Palik Lászlót egy titokzatos szépséggel a Városligetben

Lefotózták Palik Lászlót egy titokzatos szépséggel a Városligetben

Palik László hétvégén egy barna hajú nővel iszogatott a Városligetben. Azt nem tudni, hogy ki ez a hölgy, ám az biztos, hogy nem az exatlonos Cservenák Alexandra, akivel a napokban hírbe hozták.

Állítólag új szerelme van Palik Lászlónak, de hivatalosan még mindig nem nevezte meg az illetőt a műsorvezető. A Bors egyik szemfüles olvasója vasárnap lefotózta Palikot egy csinos, barna hajú hölggyel. Láthatóan jól érzeték magukat, élvezték egymás társaságát és a nyugalmat a Városligetben.

A kérdés csak az, ki lehet ez a csinos hölgy? Egy új barátnő? Esetleg egy családtag? Vagy egy közeli barát? Az biztos, hogy nem a csinos személyi edző, Cservenák Alexandra, hiszen ő hosszúhajú, szőkésbarna nő. Igaz, ez idáig a kapcsolatot egyikőjük sem vállalta fel, így az is megeshet, hogy Palik László több vasast tart a tűzben.

Érthető is lenne, ha tizenöt évnyi házasság után nem akarná gyorsan elkötelezni magát. A kérdés tehát az: egyetlen hölgy dobogtatta meg a műsorvezető szívét, vagy a fotón szereplő barna teremtés is felkeltette az érdeklődését? A Bors olvasója szerint a lány odáig volt Laciért.