2021.07.28
Szabolcs
Kezdőlap Címlap Leforgatták Demi Lovato első szexjelenetét

Leforgatták Demi Lovato első szexjelenetét

Az énekesnő hihetetlenül élvezte, bár elmondása szerint az elején azért kicsit izgult.

Demi Lovato továbbra is az elfogadás és a testpozivitás egyik legnagyobb nagykövete, sőt, nemrégiben egy Instagram-posztban is bejelentette, hogy mostantól gendersemlegesként tekint saját magára. Az énekesnő most egy viszonylag új dologba vágott bele, több mint tíz év után ugyanis visszatér a tévézéshez, mint színésznő, a csatorna azonban már nem a Disney Channel lesz.

Lovato az NBC egyik legújabb, Hungry című sorozatában fog feltűnni, mely a jelenlegi információk szerint egy étkezési zavarokkal küzdő baráti társaság mindennapi életét dolgozza fel, akik egymást segítik, hogy megtalálják a szerelmet és a sikert az életben. Bár a történet viszonylag kedves hatást kelt, úgy néz ki, nem lesz hiány a pikánsabb jelenetekből sem. Az énekesnő az Instagram-oldalán arról osztott meg egy képet arról, hogy mennyire élvezte élete első szexjelenetének forgatását.

„Kicsit izgultam az elején, de a színészek és a stáb tagjai annyira profik voltak, hogy azonnal megnyugodtam. Aztán arra gondoltam, mennyire büszke vagyok magamra, hogy bevállaltam egy ilyen jelentet, hiszen korábban a karomat is alig mertem megmutatni” – írta Lovato, majd hozzátette, fontos, hogy megünnepeljük az ilyen egyéni győzelmeket.

Indirekt/Index