2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Lecseréli a TV2 Stohl Andrást és Lékai-Kiss Ramónát?

Lecseréli a TV2 Stohl Andrást és Lékai-Kiss Ramónát?

A Dancing with the Stars táncos vetélkedőt teljesen új arcok vezethetik a következő évadban.

Blikk értesülései szerint napok óta nagy erőkkel zajlik egy műsorvezető-válogatás a TV2-ben, mivel a csatorna az információk szerint frissíteni, fiatalítani szeretné csapatát. Míg ez önmagában nem szokatlan jelenség, a lap úgy tudja, hogy egy-egy formátumban vezető arcokat is lecserélhetnek, és a változások érinthetik a csatorna egyik legsikeresebb műsorát, a Dancing with the Stars táncos vetélkedőt is. Elképzelhető, hogy Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András párosa megbomlik, s esetleg teljesen új arcok köszöntik majd a nézőket.

– A műsort az új évadban már új producerek készítik, és a szakmában köztudott, hogy ilyenkor gyakran előfordul, hogy az új vezetők más arcokkal képzelik el a folytatást. Mivel a zsűri friss, ráadásul jól is működtek, így azon a csapaton talán nem érdemes változtatni, de a műsorvezetők, például Stohl András cseréje elképzelhető. Nem azért, mert elégedetlenek vele, hanem mert nem akarják agyonhasználni – kezdte az informátor.

– András rengeteget dolgozik különböző színházakban, forgat filmet, sorozatot, de egyéb műsorai is vannak a TV2-n, nem is beszélve arról, hogy van egy néhány hónapos kislánya, a felesége pedig biztosan szeretné, ha a színész hangsúlyosan része lenne a pici életének, hogy az ne csak a képernyőn lássa az apját. Ráadásul a TV2 arra is jobban szeretne figyelni, hogy a kiemelt sztárjaik „ne folyjanak a csapból is”, a válogató emiatt is szerveződött – magyarázta a bennfentes, aki szerint egy ilyen nagyszabású show, mint a Dancing with the Stars, arra is jó, hogy egy tapasztalt műsorvezetőtárs oldalán könnyebben bemutassanak egy új személyt.

Kereste a Blikk Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András menedzsmentjét is: az előbbitől annyi választ kaptak, hogy a műsorvezető a családjával külföldön nyaral, de egyébként sem tudnak változásról.

– Stohl Andrásnak élő műsorvezetői szerződése van az év végéig, a műsorok kiosztárásól pedig a TV2 dönt – válaszolta a színművész menedzsere, így a műsorvezető munkaadójánál kerestek további válaszokat.

– A TV2 Magyarország vezető televíziója, folyamatosan keressük az új arcokat, amellett, hogy a legszínesebb és legértékesebb műsorvezető poollal rendelkezünk. A héten többnapos casting zajlott, elhívtuk a korábban már látókörünkbe került izgalmas személyiségeket, hogy többféle szerepkörben, szituációban is kipróbáljuk őket. Mivel az elmúlt időszakban több új formátumot is bejelentettünk, így ezekhez keresünk műsorvezetőket, zsűritagokat és közreműködőket. A forgatások rövidesen indulnak, ezért a végleges, tartalmi döntések előtt időszerű volt most megszervezni egy nagyobb castingot – árulta el Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.