2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Lebukott: csoportos videóhívás közben csókolgatta egy nő mellét a képviselő

Lebukott: csoportos videóhívás közben csókolgatta egy nő mellét a képviselő

Az argentin parlament épp az észak-nyugati Salta tartomány adósságáról vitázott csoportos videóhívásában, amikor a képviselő a 18-as karikás jelenetbe kezdett.

Épp a koronavírus miatt online költségvetési vitát tartott az argentin parlament, mikor az egyik képviselőjük, Juan Emilio Ameri a csoportos videóhívásban egy nő mellét kezdte csókolgatni és szopkodni. A képviselőnek le kellett mondani emiatt – számolt be a Daily Mail. A politikus először a térdére ültetett egy szőke nőt, majd félrehúzta a felsőjét és csókolgatni kezdte a mellét, miközben az argentin parlament az észak-nyugati Salta tartomány adósságáról vitázott csoportos videóhívásban. A képviselő kamerájának képe egy nagyméretű kijelzőn is megjelent a vita alatt – adta hírül az origo.

A parlament alsóházának elnöke elítélte a képviselőt, majd felidézett más hasonló incidenseket is, például mikor egy másik képviselő elaludt egy online ülés alkalmával. Egyébként nem Juan Emilio Ameri az első olyan politikus, aki egy videókonferencia miatt veszítette el az állását. A brit Sun arról számolt be, hogy egy hónappal ezelőtt egy Fülöp-szigeteki kormánytisztviselőt azért rúgtak ki, mert egy videómegbeszélés közben a kamera előtt szexelt a titkárnőjével.