2021.11.30
András, Andor
Kezdőlap Címlap Lánya segítsége nélkül a számláit sem tudta fizetni Zalatnay Sarolta

Lánya segítsége nélkül a számláit sem tudta fizetni Zalatnay Sarolta

Súlyos pénzügyi gondokkal küzdött Zalatnay Sarolta. A járvány nem csak lelkileg hanem anyagilag is megviselte az énekesnőt. Most, hogy újra vannak felkérései, reméli, hogy soha többé nem kerül ilyen helyzetbe.

Volt, hogy annyi pénze sem volt a bankkártyáján, hogy bevásárolni tudjon, ilyenkor lánya dugipénzéből kért kölcsön.

– Niki állandóan kinevetett, amikor vásárlás előtt álltam, és megkértem, hogy a dobozkájából adjon egy húszezrest. Mindig az volt a válasza, hogy minden rossz érzés nélkül csak vegyem ki, több mint húsz éven át én tartottam el. Mégis rosszul éreztem magam, mert világéletemben megdolgoztam az utolsó filléremért is. – mesélte a Borsnak a legendás énekesnő.

A járvány – mint az előadóművészeknek általában – Zalatnaynak is hatalmas jövedelemkiesést okozott. Amikor tartalékai is elfogytak, nem volt más választása, a lánya segítségét kellett kérnie.

“Niki dolgozik, több terhet vett a nyakába, mint valaha, és még most is ő a családfenntartó. Egy koncertgázsi nem hasonlítható össze a fizetésével. Szerencsére nem vagyok egy luxuspipi, tökéletesen megfelel nekem, ha a lányom főz, és nem egy első osztályú étteremben étkezünk.

De szerencsére a korlátozások nagy részének feloldásával újra beindult az ő élete is. A naptárában egyre szaporodnak a lekötött időpontok, s bízik benne, hogy soha nem tér vissza a járvány, s minél többször szórakoztathatja a közönséget a színpadon.