2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Lang Györgyinek nem lesz nyilvános temetése

Lang Györgyinek nem lesz nyilvános temetése

Nem hitt a tradicionális szertartásokban, gyűlölte a szomorkodást, nem akarta, hogy gyászolják: Lang Györgyi a vidámságot, a humort és az ünneplést szerette.

Ám akik szerették, nem tudják nem meggyászolni a magyar popzene egyik legkarizmatikusabb, legszínesebb egyéniségét: vasárnap délután a lakása előtt már sokasodtak a virágcsokrok és mécsesek, a rajongói siratják az énekesnőt, aki maga volt a megtestesült életigenlés.

Sokan szeretnék elkísérni az utolsó útjára is, de erre valószínűleg nem lesz lehetőségük. Információnk szerint ugyanis Györgyi klasszikus temetést nem szeretett volna, és ezt a kívánságát a szerettei teljesítik.

– Nem lesz temetése, legalábbis a hagyományos értelemben vett, nyilvános temetése nem. Elbúcsúzunk majd tőle, de úgy, ahogyan ő szerette volna, vidáman, nevetve, sztorizgatva. Györgyi gyűlölte, ha sajnálják, magával a temetés intézményével sem tudott mit kezdeni, így semmilyen össznépi szomorkodást nem akart, és ezt a mi tiszteletben tartjuk majd – tudta meg a Blikk Lang Györgyi egyik közeli ismerősétől.