2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Lady Gagát 19 évesen megerőszakolta, és teherbe ejtette egy producer

Lady Gagát 19 évesen megerőszakolta, és teherbe ejtette egy producer

Az amerikai énekesnő, Lady Gaga Oprah Winfrey új műsorában mesélt élete legnehezebb időszakáról. Lady Gaga elárulta, 19 évesen megerőszakolta, és teherbe ejtette egy producer.

Az Amerikai Egyesült Államokban 2017 októberében indult Me Too mozgalom óta nők milliói tárták fel szívfacsaró történeteiket az általuk elszenvedett szexuális zaklatásról. Számos híresség is kiállt a nyilvánosság elé az elmúlt években, hogy maguk is kitárulkozzanak a témában, ezzel erőt adva azon társaiknak, akik hasonló dolgokon mentek keresztül.

Tegnap Lady Gaga öntötte ki a szívét ezzel kapcsolatban Oprah Winfrey és Harry herceg új műsorának első vendégeként. Az Apple TV The Me You Can’t See című adásában beszélt arról a megrázó esetről, ami 19 esztendős korában történt vele.

Az énekesnő 2005-ben szakította meg a New York-i Egyetem Tisch School of the Arts nevű művészeti iskolájában folytatott tanulmányait, hogy a zenei karrierjére fókuszáljon. Ezután még négy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a világ megismerje. A köztes időben rengeteg kapcsolatot szerzett a zeneiparban, és számos befolyásos emberrel találkozott. Ám sajnálatos módon az egyik ilyen találkán olyan dolog történt vele, ami évekig kísértette. Először 2014-ben Howard Stern műsorában árulta el, hogy egy producer szexuálisan zaklatta, ám azt eddig titkolta, hogy ugyanez a férfi teherbe ejtette, valamint hónapokig elzárva tartotta egy stúdióban.

Akkor olyan mértékű trauma érte, hogy évekkel később is komoly fizikai fájdalmai voltak. Végül nem bírta tovább, és bejelentkezett egy kórházba, ahol legnagyobb meglepetésére nem egy sebész, hanem egy pszichiáter fogadta.

– Hosszú heteken keresztül beteg voltam, aztán rájöttem, hogy ugyanazt a fájdalmat érzem, amit akkor, amikor megerőszakolt, és teherbe ejtett az a producer. Aztán amikor elkezdtem hányni és betegeskedni, kidobott a szüleim háza előtt, ugyanis előtte hónapokig elzárva tartott egy stúdióban – mesélte a műsorban.

Indirekt/Femina