2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap L. L. Junior felmelegítette a kapcsolatát az exével

L. L. Junior felmelegítette a kapcsolatát az exével

Míg a legutolsó híradások szerint a zenész szakított Dárdai Blankával, a lány most egyértelművé tette, hogy nagyon is egy párt alkotnak.

Beszédes videó látott napvilágot L. L. Junior szerelmi életéről. A roma zenész ősszel vált el hivatalosan Körtvélyessy Kingától, korábban pedig fiatal szerelmével, Dárdai Blankával is a szakítás mellett döntöttek.

Ez azonban nem volt végleges. Mármint a Blankával való szakítás. A fiatal, tehetséges énekesnő ugyanis beszédes videót osztott meg a TikTok-csatornáján. Egy napjának a fontosabb momentumait zsúfolta a kicsit több mint két perces videóba, amiben többször is feltűnik Junior… Ez pedig igencsak meglepő, annak fényében, hogy nyáron látszólag zajosan szakítottak egymással − sokadik alkalommal.

– Ma a páromnál aludtam, a reggel nagyon korán kezdődött és nagyon sok elintézni valónk volt. Mikor itt alszom, nekem kábé húsz perc a készülődés összvissz – fogalmazott a lány, aki nem sokkal később le is leplezte, ki is az a bizonyos férfi, akinél az éjszakát töltötte: Laci is már gondolatban rakta össze a napját  – kommentálta a lány, míg a kamera a kissé álmos zenészt mutatta.

A régi-új szerelmespár ezután üzleti ügyeket intézett, s bár Junior új vállalkozásának fő profilja csirkés ételeket áruló büfékocsik kitelepítése, ők mégis a világ egyik legnagyobb gyorsétteremlánca mellett tették le a voksukat egy gyors ebéd erejéig…

Indirekt/Bors