KezdőlapCímlapKunovics Katinka férjhez ment

Kunovics Katinka férjhez ment

Négy év után végre örök hűséget fogadott egymásnak a zenészpár, akik az esküvő után egyből külföldre vették az irányt.

A Romantic énekesnője még a koronavírus-járvány idején, egy társkereső oldalon keresztül ismerkedett meg szerelmével, Albert Zoltánnal, aki szintén zenész. A találkozásukat annak köszönhetik, hogy a vírushelyzet miatt a férfi nem dolgozhatott hajón, mint korábban. A pár hamar egymásra hangolódott, a szerelmesek azóta már túl vannak egy szakításon, de ez kellett ahhoz, hogy rájöjjenek, egymás nélkül nem tudnak élni.

Katinka és Zoltán immár négy éve alkotnak egy párt, pár napja pedig, május 3-án, végre kimondták a boldogító igent.

Jó érzés tudni, sőt, kimondani, hogy a férjem, az uram, és nemcsak azért, mert több mint 45 évet vártam rá, hanem azért, mert ezt Zolinak mondhatom ki. Négy éve vagyunk egy pár, szeretjük egymást… Bár a hétköznapokon semmit nem változtat a papír, nekünk mégis fontos, hogy ezzel az újabb kötelékkel megerősítettük a kapcsolatunkat  – vallotta be a Story magazinnak Kunovics Katinka.

A Romantic énekesnőjének az esküvőjén a zenekar másik két tagja, Győzike és Völgyi Zsuzsi is ott volt, sőt, ők kísérték Katinkát az anyakönyvvezetőhöz. A friss házasok az esküvő után szinte azonnal a Kanári-szigetek felé vették az irányt, ám nem a nászút miatt, hanem mert ott dolgoznak.

„A lányom majd a tanév végén jön utánunk, a szeptembert pedig kint kezdi egy spanyol–angol két tannyelvű iskolában” – mondta Kunovics Katinka.