KezdőlapCímlapKülseje miatt gúnyolódnak a terhes Kulcsár Edinán

Külseje miatt gúnyolódnak a terhes Kulcsár Edinán

A korábbi szépségkirálynő is kezdi megelégelni, hogy ismertelenek alázzák meg a közösségi médiában a megjelenése miatt, a minap egy hosszabb bejegyzést is írt erről.

Kulcsár Edina és G.w.M hamarosan újabb gyerekáldás elé néznek, ugyanis az egykori szépségkirálynő és a rapper közös fiukat várják, aki előreláthatólag augusztusban születik meg. A párnak már van egy közös kislánya is, aki májusban múlt egyéves, ezért is lepett meg sokakat, hogy újabb gyereket vállaltak. A bejelentésük óta folyton faggatják őket a közösségi oldalaikon, ők pedig nagyon élvezik azt, hogy újra a figyelem középpontjába kerültek. 

Azonban nemcsak az ártatlanul kíváncsiskodó követőikkel kell szembenézniük, hanem a rajtuk gúnyolódó felhasználókkal is, akik az utóbbi időben nem kímélik az egykori szépségkirálynőt. Legutóbb egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban indult el egy beszélgetés Kulcsár mostani külsejéről, a bejegyzést közzétevő felhasználó és még sokan mások is nagyon csúnya szavakkal illeték.

A minap Kulcsár Edina is ezek miatt fogalmazhatta meg hosszabb bejegyzését, mert bár azt állítja, nem foglalkozik a rosszindulatú kommentelőkkel, valószínűleg már ő is nehezen viseli, hogy negyedik terhessége miatt ennyi kritikát kap az elmúlt időkben.

Mindenki azt hiszi, hogy a saját helyzete a legnehezebb. Alapvetően, szerintem (valahol) ebben mindenkinek igaza is van, hiszen azt mondják, hogy Isten csak annyi terhet ad, amennyit el is bírunk, így mindenkinek a saját terhe a legnehezebb.

Meg egyébként is, honnan tudnánk, hogy milyen terhei vannak a másiknak? Hiszen az esetek többségében mindenki csak a jót meri mutatni és a jóról beszél. Ha pedig éppen valaki megosztja másokkal a lelki problémáit, vívódásait, akkor meg ,,ugye” panaszkodik az adott illető” – fejtegette hosszasan gondolatait, melyet szemlézett a Ripost.