KezdőlapCímlapKözös jövőt tervez barátnőjével Zámbó Jimmy legkisebb fia

Közös jövőt tervez barátnőjével Zámbó Jimmy legkisebb fia

Adrián és Bianka már az összeköltözést tervezik, sőt, a gyermekvállalás is szóba került már a fiatalok között.

Zámbó Jimmy fia nem tudta tovább titkolni örömét, ugyanis ismét rátalált a szerelem. Adrián először mesélt a kapcsolatáról, amely az internet segítségével kezdődött, ugyanis ott ismerkedtek meg a barátnőjével.

„Követni kezdtem Biankát, nagyon tetszett, reméltem, válaszol, visszajelöl, de semmi nem történt. Aztán elhunyt a nagymamám, édesapa anyukája, és kitettem egy posztot róla. Erre jött egy fekete szív, amire én egy pirossal válaszoltam” – árulta el Jimmy legkisebb fia.

A megismerkedésükkel kapcsolatban, majd hozzátette: egyre több üzenetet, hangüzenetet váltottak, míg eljutottak arra a szintre, hogy mindketten találkozni akartak a másikkal. „Ami az ismerkedést, a párkapcsolatokat illeti, régimódi vagyok. Ezért én hívtam el őt randevúra úgy négy hónappal ezelőtt, mégpedig egy étterembe. Repültek az órák, mi pedig ki sem fogytunk a szóból” – áradozott Adrián a Story.hu-nak.

„Tudtam, hogy ki ő, ki az édesapja, de ezzel én nem foglalkoztam. Számomra ő nem Jimmy fia, nem egy Zámbó, hanem Adrián, akinek óriási szíve van, udvarias, szépen beszél, aki maga elé tud helyezni engem, aki rajong értem és szeret, és akit én viszont szeretek” – vallotta be Bianca.

Adrián elárulta, mindenben támogatják egymást. Biankának civil munkája van, egy idősek otthonában adminisztrátor, ő pedig a médiában dolgozik, de mindig próbálnak időt szánni egymásra. Általában az éjszakákat együtt töltik, programokat szerveznek, kirándulnak, ráadásul már a gyerekvállalás kérdése is felmerült.