KezdőlapCímlapKözös főzőműsort indít Tücsi és párja

Közös főzőműsort indít Tücsi és párja

Tücsinek és vőlegényének, a válogatott jégkorongozó Sofron Istvánnak kevés ideje jut egymásra a mindennapi teendők és a kislányuk mellett, most végre kettesben lehetnek.

A pár számára nem egyszerű az élet, hiszen a Sofi becenévre hallgató hokis az év nagy részét a klubjánál, Csíkszeredán tölti, míg Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei és közös kislányuk Magyarországon élik a mindennapjaikat. Most azonban, hogy vége a szezonnak, a sportoló végre hazatért, és igyekszik minden idejét családjával tölteni. A szerelmesek számára azonban így is nagy kihívás olyan időt találni, amikor csak kettesben vannak. Ezért találták ki, hogy közös műsort indítanak.

„Több mint két éve nyertük meg Sofival a TV2 páros főzőműsorát, amire azóta is úgy gondolunk, hogy rengeteget erősített a kapcsolatunkon. Sofi előtte is tevékenykedett a konyhában, de a műsor óta a legédesebb kis kukta, de gyakran előfordul az is, hogy amikor sokáig dolgozom és tudja, hogy későn esem haza, meglepnek Narával valami finomsággal” – írta posztjában a műsorvezető.

„Szeretünk jókat enni, amik táplálóak egy sportolónak is, de az én egészségtudatos szemléletemhez is passzolnak. Ezért döntöttünk úgy, hogy hozunk nektek menő, új, egészséges recepteket, tartsatok velünk, ragadjátok meg a párotokat és forgassuk fel együtt a konyhát! Az ÍZES KETTES-ben szeretnénk átadni nektek a közös főzés szeretetét, a kedvenc receptjeinket, de izgatottan várjuk a kívánságaitokat is!”

Indirekt/Blikk