2020.06.04
Bulcsú
Kezdőlap Címlap Koronavírus: Dombi viccet csinál ebből is, Tilla kijárási tilalmat kér

Koronavírus: Dombi viccet csinál ebből is, Tilla kijárási tilalmat kér

Egyre több hazai sztár dohog a felelőtlen emberek miatt, akik képtelenek otthon maradni.

Az egyik legnépszerűbb magyar humorista, Dombóvári István olyan fotót posztolt közösségi oldalán, amin barátaival egy padon élvezik a tavaszi napsütést. A képhez azt írta: „Öregurak engedélyezett sporttevékenység után, organikus D-vitamin-termelés közben.”

Dombi követői kiakadtak, szerintük ez nem felelősségteljes magatartás koronavírus-járvány idején, amikor minden arról szól, hogy maradj otthon. Dombi azzal védekezett, hogy a fotóval az álszentségre akarta felhívni a figyelmet.

“Mi kültéri sporttevékenységet folytattunk akkreditált edző felügyeletével. A fotó erejéig vettük le a maszkot – magyarázta Dombi. – Szabad téren va­gyunk, nem áruházban tipródunk órákon keresztül, nem a Balatonra megyünk le, hanem kimentünk sportolni.”

Tilla eviszont egyértelműbben fogalmaz, ő most inkább a drasztikus döntés híve.

“Azt gondolom, hogy egy hónapra elrendelt teljes kijárási tilalom komolyan visszaszorítaná a járványt, s az embereknek nem lenne választása, hogy menjenek-e kirándulni vagy sem” – mondta a Borsnak.

View this post on Instagram

White Mask! 😎 #homefashion #coronavirus

A post shared by Till Attila (@tillattila) on

“Persze okoskodni sem szeretnék, mert tudom, hogy baromi nehéz lehet kisgyerekekkel a négy fal közé szorulni. Egy szó mint száz, én abszolút kiállok a Maradj otthon felhívás mellett, és tényleg amondó vagyok, hogy jó lenne megérteni mindenkinek, hogy csak akkor és csak annak kellene kimenni, akinek és amikor tényleg szükséges” – tette hozzá Tilla.