KezdőlapCímlapKórházba került Tóth Gabi

Kórházba került Tóth Gabi

A TV2 egyelőre nem érte el az énekesnőt, kérdéses, hogy vasárnap meg tud-e jelenni a Sztárban sztár leszek!-ben.

Tóth Gabi a napokban jelentette be, hogy mandulagyulladással küzd, azóta kiderült, kórházba került. Az énekesnő szeretett volna az Átkozott Nyár című dalának premiere után a közösségi oldalán énekelni, a betegsége miatt azonban ez elmaradt.

„Sajnos erős mandulagyulladásom van napok óta, ami nem javult, és egy fájdalmas tályogot hozott nekem, emiatt én nem tudok nektek ma új dalt hozni, de megfelelő orvosi és gyógyszeres kezeléseket kapok, szóval igyekszem minél hamarabb meggyógyulni, és bemutatni nektek legújabb dalomat.Vigyázzatok magatokra és ölellek benneteket” – üzente követőinek.

Bors írta meg, hogy a TV2 szerkesztői fél napja nem tudnak kapcsolatba lépni az énekesnővel. 

Ahogy azt a nézők a múlt vasárnapi Sztárban Sztár leszek! adásban láthatták, Tóth Gabi súlyos mandulagyulladással küzd, ami azóta sajnos még rosszabb lett. Erről néhány napja posztolt is az Instagramján az énekesnő, hiszen legújabb dalának premiérjét is le kellett mondania.

Gabi a vasárnapi adás után rögtön kórházba ment, hogy megvizsgálják és elkezdjék az orvosi kezelést, amelynek leszervezésében a TV2 is maximálisan Gabi mellett áll és segíti. A torkán lévő tályog azonnali orvosi beavatkozást igényelt, a kezelések folyamatban vannak, de Gabi azt ígérte, ő is mindent megtesz azért, hogy vasárnap ott ülhessen az élő adásban.

A csatornától folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, viszont mivel az elmúlt fél napban nem érték el az énekesnőt, bizonytalanná vált, hogy valóban ott tud-e lenni vasárnap. Az utolsó információk szerint nagy fájdalmai vannak” – írta közleményében a csatorna.