KezdőlapCímlapKórházba került a Magna Cum Laude énekese - Lemondtak minden koncertet!

Kórházba került a Magna Cum Laude énekese – Lemondtak minden koncertet!

Mező Misi a zenekar Facebook-oldalán élőben jelentkezett be kórházi ágyából, ahol rekedtes, sokszor elcsukló árulta el, hogy tüdőgyulladással és tüszős mandulagyulladással is küzd.

Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese kórházba került. Az együttes ezért lemondta az összes soronkövetkező koncertjüket. Az énekes egy videóban jelentkezett be, amiből kiderült, hogy tüdőgyulladással és tüszős mandulagyulladással küzd. Két hétig biztosan nem énekelhet majd Mező Misi.

„Az eheti két koncert, a Budakeszi és az Ácsi koncertünk elmarad… Nem tudok ma színpadra állni, ugyanis kórházban vagyok. Semmi para, igazából tüdőgyulladásom van és tüszős mandulagyulladás. Azt tanácsolta a főorvosnő, hogy most egy két hétig ne énekeljek, ezért kénytelenek voltunk lemondani…

Sajnos ha valaki jelen volt a zalaegerszegi koncerten akkor ott már érezhette rajtam, hogy valami nincs rendben. A koncert felétől már igen-igen kapaszkodnom kellett, hogy ki tudjam énekelni azokat, amik előtte könnyen működtek. De hála a jóistennek és a fantasztikus szakembereknek, most már gyógyulok, jobban vagyok, jövő héten pedig remélem találkozunk…

Nem tudom, hogy most mi ez gyakorlatilag nekem az egész családomon átment ez a baktérium vagy vírus… nem egy kellemes dolog, de most ez van” – mondta Mező Misi.