KezdőlapCímlapKíváncsi vagy arra, mire költi Azariah azt a temérdek pénzt, amit a...

Kíváncsi vagy arra, mire költi Azariah azt a temérdek pénzt, amit a koncertekkel kaszál? Mutatjuk!

Elárulta, hogy korábban a költéseit az anyagi keretéhez kellett igazítani, most pedig jóval többet engedhet meg magának, és a legnagyobb luxusnak a pénz kapcsán az anyagi szabadságot, biztonságot érzi.

Baukó Attila még csak 22 éves, de már ezen a hétvégén tripla koncertet ad a Puskás Arénában, amely szép pénzt hozhat neki a konyhára. A múlt héten pedig kijött a Tisza cipő Azahriah kollekciója, a cipőket szinte percek alatt elkapkodták a rajongók. Azahriah nemrég Friderikusz Sándor podcastjában beszélt arról, hogy áll jelenleg a pénzzel.

„Ezek már olyan összegek igazából, hogy nem is nagyon találnék már impulzust abban, hogy ezt elköltsem. Max ha szerencsejátékoznak vagy valami végtelen pénz nyelőcsőbe találnám meg az élvezetemet, akkor biztos, hogy hogy el tudnám költeni. Egyébként ez nekem olyan mennyiségű pénz – nyilván meg se közelíteni az igazi gazdagokat, de – ez annyi, hogy én ezt nem tudom már mire költeni” – mondta a műsorban.

Hozzátette, hogy vett drága gitárokat, drága ruhákat, cipőket, ezen kívül pedig az életszínvonala fenntartására költ. Hogy hogyan kell bánni ennyi pénzzel, abban többen ellátták tanácsokkal Azahriaht, főként a menedzserei. ” Ők mondták nekem hogy van az állampapír, meg hogy a lakás biztos pontot fog nyújtani az életben” – mondta a művész.

„Így a saját magam elefántcsont tornyának a kényelmében azért meg tud változni a pénzhez való viszony” – mondta el, arra utalva, hogy korábban a költéseit az anyagi keretéhez kellett igazítani, most pedig jóval többet engedhet meg magának. A legnagyobb luxusnak a pénz kapcsán az anyagi szabadságot, biztonságot érzi.

Példákat is említett, hogy mit jelent ez a szabadság számára: azt a tudatot, ha például elhatározná, hogy szeretne elutazni például Kínába, akkor megtehetné, vagy ha rosszul lesz valamelyik családtagja, nem kell aggódnia, milyen egészségügyi ellátásban részesülnek, el tudja vinni a legjobb helyre őket. 

„A pénz önmagában nem tényleges boldogság, mert addig tart, ameddig az új, a pénz által megvett tárgynak az impulzusa tart. Veszek egy jó gitárt, az eltart egy vagy két hétig, veszek egy új kocsit az egy hónapig. De ez el fog múlni és mindig kelleni fog valami új” – fejtette ki, hozzátéve hogy a biztonságérzet, amit a pénz ad, az az igazi kincs. Ha félre van téve annyi pénz, hogy bármi baj éri, ne legyen kiszolgáltatott, ez számára a leginkább fontos, ez ad igazi szabadságot.

Indirekt/Pénzcentrum