KezdőlapBelföldKitört a balhé! Magyar Péter nyilvánosságra hozta a bizonyítékát, válaszul Varga Judit...

Kitört a balhé! Magyar Péter nyilvánosságra hozta a bizonyítékát, válaszul Varga Judit verbális és fizikai erőszakkal vádolta meg a férfit

Magyar Péter kedd reggel közzétett egy 2023 januárjában készített hangfelvételt. A lakásukon rögzített felvételen Magyar az akkori feleségével, Varga Judit igazságügyi miniszterrel beszélget, aki arról beszél, hogy Rogánék belenyúlhattak a Völner-Schadl-ügy nyomozati irataiba.

Magyar Péter az ügyészségre érkezésével egy időben – melyet élőben közvetített Facebook-oldalán – élesítette a sokat emlegetett atombombát. Ezen – korábbi közlése szerint – ő és volt felesége, Varga Judit beszélgetése hallható, amit Magyar Péter titokban rögzített tavaly januárban.

kevesebb mint 2 perces felvételen Varga Magyar Péter felvetésére Rogán Antallal kapcsolatban azt mondja:

magukat kihúzatták a Schadl-ügy vádiratából

illetve

javasolták az ügyészeknek, hogy mit kéne kihúzni, de azt nem mind tartották be.

Azt viszont, hogy Schadl György Rogán Antal embere, a felvételen Magyar Péter mondja ki, igaz, arra hivatkozva, hogy ezt mondta korábban Rogán és Gergő is (feltehetően Gulyás Gergely, mivel Magyar korábban azt mondta, az ő neve is előkerült a beszélgetésben) – ezzel kapcsolatban azt kérdezi a feleségétől, hogy akkor miért nem védték meg, miért hagyták őt bent.

Varga erre azt mondja

Nem volt több lehetőségük…. Ez a nagy probléma.

Magyar ezután megkérdezi Vargától, hogy

az ügyészség független?

A volt miniszter válasza szerint

igen, mert Polt nem…

Varga Judit máris reagált volt férje, Magyar Péter titokban rögzített hangfelvételére. Varga azt írja, Magyar korábban is terrorizálta és zsarolta őt. Volt olyan eset, amikor könyveket, a nadrágját és annak övét is Varga Judit hátához vágta Magyar Péter. 

Döbbenet. Magyar Péter tényleg megtette. Ezzel zsarol több mint egy éve. Magyar Péter az egykori házastársáról, rólam, titkos hangfelvételt készített a közös otthonunkban és azt politikai céljai elérése érdekében most felhasználta. Egy ilyen ember nem méltó semmiféle bizalomra – kezdte posztját Varga Judit.

Varga Judit azt írja, ex férje korábban is terrorizálta.

Korábban is terrorizált és még mindig nem hagyta abba. És folytatja a játszmáit. Ha jól értem, a saját családja védelmében lehallgatja a saját feleségét. De most már őket inkább elárulja és így talán még megmenthető a haza. Mi történik itt? Mi ez az őrület?

Jól emlékszem arra az időszakra. Mert akkor is akadt verbális és fizikai erőszak bőven. Az egyik ilyen januári eset emléke tisztán él bennem, amikor a nővéremmel töltöttem az estét. Ő valahol máshol, egy társaságban szórakozott éppen. Kettőnk közül én értem haza hamarabb. Lefeküdtem aludni és arra ébredtem úgy hajnali kettő körül, hogy hazajön. Őrjöngve jött be a hálószobába, felkapcsolta a villanyt és hallottam, ahogy erősen ittas hanghordozással, válogatott szidalmakkal ostoroz, hogy hogy képzelem, hogy lejáratom a barátai előtt, mert nem tudott telefonon elérni. Én azt a módszert alkalmaztam, amit a hosszú évek alatt kialakítottam, hogy ilyenkor jobb nem megszólalni, és úgy maradtam, ahogy voltam, neki háttal az oldalamon fekve az ágyban, várva, hogy válaszok hiányában majd lenyugszik. De nem hagyta abba. Üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket és a hátamhoz vágta őket. A könyvek egy része átesett rajtam és mellettem a földön landolt. Jól emlékszem, mert másnap reggel én raktam rendet. Aztán levette a nadrágját és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti. Egyre kisebbre próbáltam összekuporodni és vártam a következő ütést, féltem, nehogy a gerincemet találja el, de nem mertem megmozdulni. Közben magamban egy szép dallamra gondoltam, hogy minél előbb vége legyen ennek a jelenetnek. Mert rutinom volt ebben bőven. A hallgatásom bejött, egyszer vége lett, kiment a nappaliba és lefeküdt a kanapéra, ahol végül elaludt. Borzasztó érzés volt. De már akkor nem érdekelt. Akkor már régen elhatároztam, hogy elválok tőle.

Varga Judit végül posztjában kiállt Orbán Viktor és kormánya mellett. „Én büszke vagyok arra, hogy az Orbán Viktor vezette kormány igazságügyi minisztere lehettem és arra, hogy a Fidesz tagja vagyok. Minden konfliktus és támadás ellenére hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy a hazámat szolgálhattam sok-sok jó ügy érdekében.”

Többhetes hallgatása után előkerült Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az ő neve szintén elhangzik a Magyar Péter által közzétett hangfelvételen, a miniszter röviden így reagált FB-oldalán:

„Sok hűhó semmiért! Kipukkadt a lufi! Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Magyar Péter az új Márki-Zay! Csak annyi különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét!”