2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Kitálalt Molnár Anikó: döbbenetes, hogy kitől kapott házassági ajánlatot

Kitálalt Molnár Anikó: döbbenetes, hogy kitől kapott házassági ajánlatot

Huszonéves fiúk bolondulnak az egykori Nagy Ő-ért.

Egyenesen rajonganak a fiatalok Molnár Anikó erotikus képeiért – írja a Bors. A csinos médiaszemélyiség pár hónapja indította el OnlyFans oldalát, és azóta nincs megállás: sokan randizni akarnak vele, de olyanok is akadnak, akik egyenesen feleségül vennék, és egyáltalán nem a saját korosztályából.

“Három hónapja a legnépszerűbb 1 százalékban vagyok világszinten, szerintem ez szép teljesítmény! Nagy meglepetésemre a legjellemzőbb korosztály a 20 és 40 év közöttiek. Meg vannak bolondulva a képeimért! Nagyon sok huszonéves fiútól kapok levelet, hogy feleségül akarnak venni! ” – fejtette ki a lapnak a csinos közszereplő.

Anikónak azonban eszébe sem jutna egy ennyivel fiatalabb pasival kezdeni, hiszen arra számít, hogy előbb-utóbb gyereket akar majd, neki pedig ez már nem fér bele.

„Nincs gyűrű az ujjamon. Akkor érdemes beszélni erről, ha már le van foglalva az oltár. Van is, nincs is: többet vagyok magányos, mint párral. Ismert emberként nehezebb a dolgom, mert ki kell szűrnöm azokat, akik csak egy kis hírnévre vágynak mellettem. Nem hajszolom őrülten a szerelmet, nagyon jól érzem most magam így” – felelte a kérdésre, hogy van-e most párkapcsolata.