2020.12.01
Elza
Kezdőlap Címlap Kisfiuk, Beni mentette meg Tápai Szabina és Kucsera Gábor házasságát

Kisfiuk, Beni mentette meg Tápai Szabina és Kucsera Gábor házasságát

Amikor a sztárpár házassága zátonyra futott, a kisfiuk miatt adtak még egy esélyt maguknak. Azóta megszületett a kislányuk, Milla is.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor 2013-ban állt oltár elé, és két gyönyörű kisgyermekkel büszkélkedhetnek, Bencével és Millával. Azonban kapcsolatukban náluk sem volt minden fenékig tejfel, nem sok választotta el őket attól, hogy elváljanak. Sportolók lévén mindketten erős személyiségek, többek között ez szülte köztük az ellentétet, illetve az, hogy a kézilabdázó nagyon féltékeny típus volt: ahogy párja kitette a lábát otthonukból, már üzenetekkel bombázta őt – írta meg a Femina. A kajakos Várkonyi Andrea műsorában tárulkozott ki, és beszélt arról az időszakról, amikor úgy érezte, házasságuk zátonyra futott. A hullámvölgy akkor kezdődött, mikor fiuk egyéves volt. Ekkor forgatták az Édes Élet című realityt a TV2-n, ami rányomta a bélyeget a hétköznapjaikra.

– Volt egy időszakunk, amikor úgy volt, hogy elválunk. Rosszat tett, hogy sokat forgattunk, azt gondolom, Szabina kicsit benne maradt abban a szerepben, amit ott alakított. Ez nagyon nem volt jó – mesélte a Férfi Titkok Várkonyi Andival adásában.