KezdőlapBűnügyKis Grófo családja már tudja, ki rongálta meg édesapjuk sírját

Kis Grófo családja már tudja, ki rongálta meg édesapjuk sírját

A mulatós zenész testvére kemény üzenetet küldött az elkövetőnek.

Kis Grófo édesapjányak a szolnoki síremlékét szombaton rongálták meg, ami után az énekes testvére 2 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel az elkövető kézre kerítésére. Most úgy néz ki, hogy kiderült, ki rongálhatta meg Kozák László, azaz Nagy Grófo sírját. A zenész Kanadában élő testvére, Gyémi kíméletlen üzenetet fogalmazott meg a közösségi oldalán – írja a Blikk.

„Ejnye, ejnye. Okosak voltatok, de nem eléggé. Észrevették szerintem, hogy veszi őket a kamera… Soha az életemben nem live-oztam még, gyerekek, soha nem vettem fel az édesapám sírját… Ha a négy ember közül, mert négyen voltatok itt, hogy felcsináljátok ezt a sírt, édesapám sírját, hogy felbontsátok…” – mondta Gyémi.

„Láttunk a kamerán, ilyen kis törpe vagy. Nyavalyás. Négyen voltatok. Nézzed csak, amire azt hittétek, hogy darázsfészek, látod ottan? Amire nem is gondoltál volna szerintem az életedben soha, a darázsfészek az egy kamera, te nyavalyás” – folytatta mondandóját a zenész felháborodott testvére, aki azt kérte az elkövetőtől, hogy hívja fel, a videóban még a telefonszámát is megadta. 

Hozzátette: talán neki akkor nem lesz baja, ha feladja magát, de a többiek nem ússzák meg. Kiemelte, hogy az ujjlenyomatok is megvannak.