KezdőlapCímlapKirály Viktort ez segíti át ezen a nehéz időszakon

Király Viktort ez segíti át ezen a nehéz időszakon

Az énekes élvezi, hogy férj és édesapa, és nem vonja ki magát a kisfia körüli teendőkből. Nem tagadja, hogy vannak olykor mélypontjai, de örök optimizmusa gyorsan átlendíti ezeken az időszakokon.

35 évet várt Király Viktor arra, hogy édesapa legyen, de egyáltalán nem panaszkodik, tudta mi vár rá és ezt akarta. Az énekes nem sokat alszik, de ezen már meg sem lepődik. ”Ez egy átgondolt történet volt, tisztán láttam, mi fog változni az életemben, és persze nem egyszerű, de boldog vagyok, és áldásnak érzem, hogy édesapa lettem” – mondta Viktor. Az énekes mindenből kiveszi a részét, például van egy megállapodásuk a feleségével, Anitával, és éjszaka nem hagyják, hogy harmadszorra is csak az egyikőjük menjen altatni, mindig váltják egymást.

Bár az énekes mindennapját bearanyozza a kisfia, ennek ellenére hiányzik neki a színpad. Elmondta: ”Voltak, vannak mélypontok, hiszen függünk egy helyzettől, mert azért ez egy óriási űr egy előadó életében. De alapvetően pozitív ember vagyok. Persze tanulságos időszak ez, és rávilágított, hogy soha, semmi sem biztos.” Feleségével nemcsak az életük közös, hanem egy közös vállalkozásba is belekezdtek, és a nulláról indulva teljesen saját kozmetikai termékeket készítettek.

Az énekes kapcsolatáról azt mondta, akadnak olykor nézeteltérések feleségével. ”Bennem az a jó, hogy öt perc alatt minden haragom elszáll, és tisztán látom, megértem, hogy mi a probléma forrása. Anita kicsit haragtartóbb, de szerintem így egészítjük ki jól egymást.” Király Viktor hisz az örök hűségben, mégis azt gondolja, egy kis féltékenység belefér. ”Szerintem aki egyáltalán nem érez féltékenységet, az nem is érdeklődik a párja iránt – mondta Viktor.

Az idei évben egyelőre csak tervez, és akkor szervez le koncertidőpontokat, ha zöld lesz a lámpa. „Addig is kijön egy új, tőlem nem megszokott módon magyar nyelvű szerzemény, zongorakísérettel. Szabadesés a címe, és arról szól, hogy milyen az, amikor nincs velünk az, akit szeretünk” – árulta el az énekes a Borsnak.