2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Király Linda kitálalt L.L. Juniorról és a megcsalásról

Király Linda kitálalt L.L. Juniorról és a megcsalásról

Az énekesnő állítólag egy pár percig hangosan kacagott, amikor meghallotta a pletykát.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga hosszadalmas és nehéz válópernek néz elébe, közben a rappert a fiatal barátnője is elhagyta. Állítólag megcsalás van a háttérben, a pletykák szerint Király Lindával jött össze. Nem először merül fel ez a pletyka, miután tavaly ugyanabban az olasz városban nyaraltak egyszerre, és a rapper többször feltűnt az énekesnő lakása környékén.

Király Linda állítólag egy pár percig hangosan kacagott, miután a Bors megkérdezte tőle, hogy mi igaz a szóbeszédből.

“Nincs erről igazán mit mondani. Semmi alapja nincs a pletykának. Olaszországban két külön társasággal voltunk, tényleg véletlenül találkoztunk. De tegyük is tisztába a dolgokat: Kezdem azzal, hogy az elmúlt hónapokban alig voltam itthon, az Egyesült Államokba szólított a munkám, többet tartózkodom a tengerentúlon, mint Magyarországon.

Aztán azzal folytatnám, hogy világ életemben irtóztam attól, hogy valaki ismerkedni kezd egy párkapcsolatban élő másikkal, ez egész egyszerűen nem én vagyok. Végezetül pedig: Juniort nagyon tisztelem, együtt indult a karrierünk, és barátságban vagyunk. Ja, és öt éve vagyok szingli, és ez az állapotom még mindig tart. Remélem ezzel mindent elmondtam.”