KezdőlapCímlapKínos: Andy Vajna volt szerelme elárulta, ő választotta ki utódjául Dobó Katát

Kínos: Andy Vajna volt szerelme elárulta, ő választotta ki utódjául Dobó Katát

Csilla 12 évig volt Andy Vajna élettársa, most először mesélt a kapcsolatukról.

Andy Vajna és Csilla 12 évig éltek együtt, nagy szerelem volt az övék. A nőt nagyon megviselte a filmmogul halála, másfél év után most beszélt először arról, milyen volt a kapcsolatuk.

„Amióta meghalt Andy nincs nap, hogy ne gondolnék rá. A Los Angeles-i házam tele van a fényképeivel, rengeteg élmény, emlék köt hozzá. Óriási szerelem volt a miénk” – árulta el a Best-nek Csilla, akiről nem sokat tudott a nyilvánosság. Az első találkozásukról is vallott.

„Emlékszem, az első látogatásomkor a repülőtéren egy Rolls-Royceszal várt, aztán elvitt a Beverly Hills-i házába, ahol szinte sokkot kaptam a méretektől, a luxusberendezéstől. De mindezek csak a külsőségek voltak. Remekül megértettük egymást. Talán azért is, mert tudomásul vettem és elfogadtam, hogy egy végtelenül összetett ember. Nagyon tudott szeretni, figyelmes volt, de ha dolgozott számára a munka volt az első, nem a család. Érdekes módon mindig sok ember vette körül. Imádta a társaságot, kettesben csak nagyon ritkán voltunk együtt” – mesélte, és azt is elárulta, szerepe volt Andy Vajna és Dobó Kata kapcsolatának kialakulásában. „Én választottam ki az utódomat, Dobó Katát” – mondta.