2020.10.22
Előd
Kezdőlap Címlap Kiderültek Diana legintimebb titkai: nem szerette Dodit, és gyűlölt szőrös hátú férfiakkal...

Kiderültek Diana legintimebb titkai: nem szerette Dodit, és gyűlölt szőrös hátú férfiakkal szeretkezni

Ezúttal Diana egykori jóbarátnője, Simone Simmons hozta nyilvánosságra néhány korábbi telefonbeszélgetésük felvételeit, s ezzel legféltettebb titkait. A hercegnő nem szerette Dodit, és gyűlölt szőrös hátú férfiakkal szeretkezni.

Az 1997-ben tragikus körülmények között elhunyt Diana hercegné még mindig témát szolgáltat az angol sajtóban, hiszen időről időre előkerülnek eddig még nem látott információk az életével kapcsolatban. Ezúttal Diana egykori jóbarátja, Simone Simmons hozta nyilvánosságra néhány korábbi telefonbeszélgetésük felvételeit.

A Daily Star cikke szerint a beszélgetésekben elhangzott, hogy a hercegné nagyon nehezen viselte, hogy még Károly hercegtől való válása után is a kamerák kereszttüzében kellett élnie életét, ezért azt tervezte, hogy az Egyesült Államokba tenné át székhelyét. Simmonsnak azt is elárulta Diana, hogy már egyáltalán nem volt szerelmes akkori párjába, Dodi al-Fayedbe, és szíve inkább Hasnat Khan szívsebész felé húzta, akit szándékosan tett féltékennyé a Dodival folytatott viszonyával. És azt is elárulta, hogy gyűlölt szőrös hátú férfiakkal szeretkezni és már irtózott tőlük – írta a Bors.