2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Kiderült: Rubint Réka édesanyjának halálát tüdőembólia okozta

Kiderült: Rubint Réka édesanyjának halálát tüdőembólia okozta

A fitnesz edző szombaton vesztette el tragikus hirtelenséggel imádott édesanyját, aki boldogan tölthette családjával az utolsó napját.

– Még mindig borzasztóan vagyunk, nem is lehetnénk másképp, de Rékával arra gondolunk, hogy az elkerülhetetlen mégis csak úgy következett be, ahogy. Anyósom az utolsó napját végig velünk töltötte, büszkén nézte a lányát, miközben edzést tart, néha elszenderedett a délelőtt folyamán,aztán Réka ebédet főzött az egész családnak, jókat ettünk, ittunk és sokat nevettünk. Boldog napunk volt– emlékezett vissza a fájó napra a Blikknek Schobert Norbert. A nagymamát tavaly évvégén fertőzte meg a koronavírus, bár meggyógyult, az általa okozott súlyos kétoldali tüdőgyulladás szövődményt hagyott maga után. A jegyzőkönyv szerint tüdőembólia okozta Rubint Réka édesanyja halálát.

Mint ismert, a nagymama Rékáéknál vendégeskedett, együtt főztek és beszélgettek, majd Zsuzsa indulni készült haza. Éppen kikísérték a mamát, aki váratlanul összeesett a garázsuk előtt és bekövetkezett a tragédia. A szakszerű segítség tíz perc alatt kiérkezett a család szent­endrei házához, ahol – látva, mekkora a baj – a mentősök azonnal mentőhelikoptert hívtak, amellyel már orvos is érkezett a helyszínre, de végül egy óra alatt sem sikerült újraindítani a nagymama szívét. Réka fájdalmát némiképp mégis enyhítheti a tudat, hogy szép volt a búcsú napja és az elmúlt hónapokban a lehető legtöbb időt tölthették együtt – írta a Blikk.