2021.09.22
Móric
Kezdőlap Címlap Kiderült, miért nincs fent Bochkor Gábor a Facebookon és az Instagramon

Kiderült, miért nincs fent Bochkor Gábor a Facebookon és az Instagramon

Az egykori énekesnőt, Sári Évit támadta egy telefonáló, erre a rádiós-műsorvezető Bochkor Gábor keményen reagált.

Sári Évi adásban elmondta, rosszul esik, hogy vadidegen emberek beszólnak neki, azért, hogy nincs még gyereke, vagy amiatt, hogyan éli az életét. Egy telefonáló ennek ellenére ezt mondta: „Önző és rossz anya lenne, ez tényleg hülye, Bocsi, ne járasd le magad ezzel a nővel.”

Bochkor Gábor ezt már nem hagyta szó nélkül a rádióban. „Én nem tudom, te hol élsz, hol laksz, nem tudom, hogy mit csinálsz, azt sem tudom, milyen az agyi kapacitásod. De ha jogot formálsz arra, abból a kis lyukból, ahol élsz, véleményt formálj valakiről, ilyen távolságról, akiről csak újságban olvashattál, esetleg egy szerepben láthattad a tévében, vagy hallhattad egy dalát, akkor te szégyelld magad!” – mondta Bocsi.

A rádiós-műsorvezető a közösségi oldalakon nincs jelen, pont azért, mert nem bírja, ha egy ismeretlen ember kritizálja. „Kacérkodtam vele, bevallom, hogy felírtakozom a Facebookra vagy az Instagramra, de aztán azt mondtam, nem. Nincs szükségem rá, nem érdekel idegen embereknek bárminemű hozzászólása az én életemhez. Az a baj, mindenki azt hiszi, hogy mindenkinek az életébe beleszólhat” – árulta el markáns véleményét Bochkor Gábor a közösségi médiáról.

Indirekt/Origo