KezdőlapCímlapKiderült, kik váltják Majkát és Pápai Jocit a TV2-n

Kiderült, kik váltják Majkát és Pápai Jocit a TV2-n

2024-ben visszatér a képernyőre a Zsákbamacska, ezúttal Szente Vajk, T. Danny, Marics Peti és Pető Brúnó műsorvezetésével. 

2024-ben is a nézők szórakoztatása a cél a piacvezető médiatársaságnál, még ebben az évben képernyőre kerül többek közt a Hazatalálsz, a Kincsvadászok, a Kísértés és a Zsákbamacska is. Az ősszel induló Kísértés forgatása már zajlik Thaiföldön. 

Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója az ázsiai forgatáson árulta el, hogy a hamarosan visszatérő Zsákbamacska Majka és Pápai Joci távozása után milyen műsorvezető párosokkal folytatódik. 2024-ben visszatérő népszerű műsornak négy házigazdája lesz: Szente Vajk, T. Danny, Marics Peti és Pető Brúnó.

Szente Vajkot legutóbb a Dancing with the Stars zsűrijében láthatták a TV2 nézői, az ő műsorvezetőtársa a Zsákbamacskában a táncos showműsor egyik legkedveltebb versenyzője, T. Danny lesz. Őket váltja majd Marics Peti, aki ott volt többek közt a Sztárban sztár, a Sztárban sztár leszek!, a Dancing with the Stars és az Ázsia Expressz című műsorokban, illetve műsorvezetőként mutatkozik be mellette Pető Brúnó, akit sok néző már megkedvelt az Ázsia Expresszben.