2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Kiderült, kik helyettesítik Samantha-t a Szex és New Yorkban

Kiderült, kik helyettesítik Samantha-t a Szex és New Yorkban

Az már néhány hónapja köztudott, hogy Kim Cattrall nélkül folytatódik a Szex és New York, most kiderült, több színésznő is pótolja Samantha-t.

Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York) és Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) is igent mondott, az HBO Max pedig bejelentette, And Just Like That… címmel folytatódik a legendás sorozat. Kim Cattrall azonban nem vállalta a folytatást. Ami nem volt akkora meglepés, hiszen három éve ő már a mozifilmre is nemet mondott, azaz irracionális feltételekkel mondott volna csak igent rá. Miután meghiúsult az a projekt, ki is jelentette, soha többet nem vesz részt semmilyen Szex és New York folytatásban majd.

Most kiderült, három új szereplővel pótolják Samantha-t, mindhárman fekete bőrűek. A sorozat sok kritikát kapott korábban a sokszínűség hiánya miatt, így ez nem meglepő; az írók is különböző etnikai és kulturális háttérből érkeznek. Az And just like that… című új részek a három régi törzstag ötvenes éveiről szól majd. A három új karaktert játszó színész nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra – írta az NLC.