KezdőlapCímlapKibújt a szög a zsákból – Nagy Ervin kulturális miniszter lenne Magyar...

Kibújt a szög a zsákból – Nagy Ervin kulturális miniszter lenne Magyar Péter kormányában

A színész szerint Vidnyánszky Attilának köszönhetően szinte polgárháborús a helyzet, ha megalakul a Tisza Párt kormánya, ő is vállalna egy jelentős pozíciót.

444 készített interjút Nagy Ervin színésszel, aki elsők között állt ki Magyar Péter mellett. Nagy Ervin ugye ott volt Magyar Péter több tüntetésén is, fel is szólalt sokszor, sőt ő vezette többször is a furgont, amiről a Tisza Párt politikusa beszédet mondott.

„Egy Újpest-Fradi semmi ahhoz képest, ami a magyar kulturális életben hosszú évek óta zajlik. Vidnyánszky Attilának köszönhetően szinte polgárháborús a helyzet. Én ismerem ezt a szakmát harminc éve, tudom – a politika nem tudja -, hogy ki az a néhány ember, aki oldalaktól függetlenül hiteles, elismert, megkérdőjelezhetetlen és nem csupán megszólítani képes a különböző gondolkodású alkotókat, de ki is békítheti a most még szembenállókat. Őket szeretném szép lassan magam, magunk köré gyűjteni és ezen már el is kezdtem dolgozni” – mondta Nagy Ervin a lapnak.

Az interjú végén pedig konkrét politikai célt is megfogalmazott Nagy: kiderült, hogy ő lenne a kulturális miniszter, ha felállna a Tisza Párt kormánya.