KezdőlapCímlapKiborult Puskás Peti

Kiborult Puskás Peti

Az énekes felháborodott közleményben kérte ki magának egy mai cikk állításait. Ebben ugyanis róla és állítólagos volt híres barátnőiről írnak, de szerinte az újság se őt, se az említett partnereket nem kérdezte.

Valódi csajozógép lehetett Puskás Peti régebben, – legalábbis ezt gondolhatja, aki elolvassa egy ma megjelent hetilap írását. Hosszan sorolják, hogy melyik hírességgel volt hosszabb rövidebb kapcsolata az énekesnek, majd a végén még idéznek is tőle: „Civillel szerintem egyáltalán nem menne”. Petinél viszont betelt a pohár, és dühösen leírta véleményét. „Természetesen nem beszéltem a témával kapcsolatban, nem volt tudomásom róla és nagyon kellemetlenül érint, mert nem ezt tanultam otthonról hogy ilyen témákkal haknizzak.” – áll a posztjában.

Az X-faktor mentora nemrégen jött össze mentortársával Dallos Bogival. De mielőtt révbe ért volna jelenlegi párja mellett, tényleg sokszor írtak különböző újságokban az aktuális kapcsolatairól, sőt még öccse is azt nyilatkozta, hogy tőle kapja a csajozási tanácsokat: „Peti nagyon örült, amikor 16 lettem, és végre a lányokról is lehetett velem beszélgetni. Mint nagy csajozós, persze rögtön megpróbált a kisöccsének tanácsokat adni.” mondta bátyjáról még 2014-ben Puskás Dani.

Fotók: Facebook

Szerencsére Peti és Bogi között teljes az összhang, a közös, szerelmes fotóikon az látszik, hogy szinte a felhők felett járnak. „Csodálatos időszakot élünk a szerelmemmel” – zárja mai nyilatkozatát az éneke.