KezdőlapCímlapKibékült Kucsera Gábor és Tápai Szabina, jöhet a negyedik gyerek?

Kibékült Kucsera Gábor és Tápai Szabina, jöhet a negyedik gyerek?

Hiába készítették elő a válást, végül egyikük sem volt képes elindítani a folyamatot.

Amikor egy házaspár eljut addig, hogy válni szeretne, rengeteg minden történik csendben, a család és a barátok tudta nélkül. Sokáig azért sem osztják meg a problémákat, hogy amikor később minden rendeződik, ne kelljen magyarázkodni senkinek. Amikor már beszélnek a válásról, többnyire rég eldőlt az egész.

Valahogy így van ez akkor is, amikor egy volt házaspár kibékül. Hosszú ideig nem szeretnék ezt senki orrára kötni, mert mi van, ha mégsem alakulnak jól a dolgok?

Minek hallgatni mások kárörvendő vagy feddő megjegyzéseit? Nem meglepő tehát, hogy Kucsera Gábor még nemrégen is azt nyilatkozta, hogy nincsenek együtt Tápai Szabinával. Amíg ők maguk nem láttak tisztán, történjék közbe bármi, nem akartak turnézni a jó hírrel sem. Így beszéltek erről a Best magazinnak:

„Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni, illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani.”

Persze a békülés folyamata nem lehetett egyszerű. Rengeteg fájdalmat kellett átélnie és feldolgoznia Szabinának közben. Így mesél erről: „Mi igazából két évig váltunk, csak nem papíron, mert nem úgy adta az élet.

Voltak titkok, amiket be kellett, hogy valljon, és amikről én már tudtam más forrásból. Volt, amin csak nevettünk, mert én másik nőre gondoltam… Mondtam is neki, hogy ne már, még vele is?”

Ismerőseikben egy dolog merült fel a hír hallatán: ha már újra együtt vannak, megerősítik-e a kapcsolatukat egy újabb babával? Nem lenne példa nélküli az ilyesmi sem az ő, sem más házaspárok életében.

Indirekt/Sassy