2021.10.17
Hedvig
Kezdőlap Címlap Kiakadt az Amerika Kapitány sztárja: bottal lökdösik őket a forgatáson

Kiakadt az Amerika Kapitány sztárja: bottal lökdösik őket a forgatáson

Bottal lökdösik a stábtagokat, ha túl közel mennek egymáshoz.

Anthony Mackie-t az Amerika Kapitány: A tél katonája óta tartja számon a szakma. A színész eddig hat Marvel-filmben öltötte magára Sólyom szárnyait, 2020-ban pedig a Netflix legdrágább sorozatának, a Valós halálnak volt a főszereplője. A koronavírus-járvány rányomta a bélyegét a nagy produkciók munkájára, a színész pedig nemrégiben csúnyán kiakadt a kialakult helyzet miatt.

A Bosszúállók: Végjáték nézői jól tudják, hogy Steve Rogers (Chris Evans), vagy még ismertebb nevén Amerika Kapitány szögre akasztotta vibránium pajzsát és végleg felhagyott a szuperhősködéssel. A Marvel-rajongók szeme előtt egyik pillanatról a másikra megöregedő egykori katona a bajtársára, Sólyomra bízta rá a feladatot, hogy legyen ő a következő Amerika Kapitány. A Disney+-ra érkező The Falcon and the Winter Soldier története itt veszi fel a fonalat, amelyben visszatér Bucky Barnes (Sebastian Stan) karaktere is. A produkció azért lesz különösen érdekes, mert az eddig látott promóciós anyagok alapján Sólyom helyett egy John Walker (Wyatt Russell) nevű fickó veszi át Amerika Kapitány örökségét, aki U.S. Agent néven veri szét a rosszfiúkat.

A The Falcon and the Winter Soldier 2021-ben érkezik meg a Disney+-ra, a széria 6 részes lesz és a Marvel Filmes Univerzumának negyedik fázisához tartozik majd. A produkció forgatását már tavaly októberben, Atlantában megkezdték, ezt követően kora márciusban Csehországban folytatták a felvételeket, egészen addig, míg a koronavírus-járvány miatt több hónapos kényszerszünetre kellett mennie a stábnak. A munkálatokat szeptemberben folytatták, Anthony Mackie szerint azonban szinte elviselhetetlen körülmények között dolgoznak.

Mindenki fél egymástól. Az étel, amit kapunk, rettenetes, mert máshol csomagolják és légmentesen záró zacskóban szállítják a fejadagot. Borzalmas az egész, olyan, mintha még mindig karanténban lennénk. Ha két méternél közelebb megyünk valakihez a stábból, azonnal ott terem egy alacsony cseh fickó és elkezd egy bottal bökdösni, hogy menjünk arrébb egymástól. Kemény helyzet, nehéz hozzászokni– mondta a színész az Entertainment Tonightnak adott videós interjúban és hozzátette, nincs már sok hátra az első évad forgatásából, de a jelenlegi körülmények miatt a vártnál lassabban haladnak vele.

Indirekt/Blikk