2021.05.07
Gizella
Kezdőlap Címlap Ki gondolta volna: Gelencsér Timi rengeteg intőt kapott iskolásként

Ki gondolta volna: Gelencsér Timi rengeteg intőt kapott iskolásként

Első látásra igazi jó kislányként éli mindennapjait Gelencsér Tímea, ám a Dancing with the Stars versenyzője a Vasárnapi Blikknek elárulta: nem volt ez mindig így.

A korábbi szépségkirálynő az általános iskolában annyira rossz gyerek volt, hogy az ellenőrzőjében a jegyeknél talán csak intő volt több, többet ráadásul magától az igazgatótól kapott.

– Tényleg irdatlan rossz gyerek voltam. Nem tudom, miből fakadt ez a rosszaság, talán abból, hogy harmadik, legkisebb gyerek vagyok, vagy hogy inkább a fiúkkal barátkoztam. Tény, sok borsot törtem a tanáraim orra alá – vallotta be a fitneszbajnok.

Timi gyakran követett el kisebb-nagyobb csínyeket, de olyan is előfordult, hogy kórházba küldte az egyik osztálytársát.

– A suliban a fiúk mindig kekeckedtek… Lökdöstek, ráncigálták a hajam. Most már tudom, hogy ebben a korban ez még annak a jele, hogy tetszik egy lány. Akkor azonban úgy éreztem, meg kell védenem magam, és a furulyát, amelyen gyakoroltam, széttörtem az egyik osztálytársam fején. Szegény tán el is ájult, a mentő vitte el, szétrepedt a fején a bőr – mesélte Tímea.

Persze ez az eset nem volt gyakori, beírásai java részét jóval „általánosabb” dolgok miatt kapta.

– Alapvetően a folyosón való rohangálásért kaptam intőt, vagy azért, mert a földszinti teremből az ablakon keresztül ugrottam ki az udvarra. Egyszer elbújtam az óra feléig a szekrényben, de az is előfordult, hogy óra előtt eltüntettem a krétákat. A legszebb, hogy emlékeim szerint ezekre a többieket is rá tudtam venni, mint egy igazi bandafőnök – mesélte nevetve lapunknak Timi, akit anyukája és a nővérei a mai napig zrikálnak, milyen ördögien rossz kölyök volt.

Indirekt/Blikk