2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap Katalinnak esze ágában sincs kibékíteni Vilmost és Harryt

Katalinnak esze ágában sincs kibékíteni Vilmost és Harryt

Nagyot csalódott a sógorában.

Úgy tűnik, egyre kisebb az esély a békülésre, Katie Nicholl királyi szakértő szerint Katalin hercegné óriásit csalódott Harry hercegben, amiért a Tartalék című könyvében őt is negatív színben tüntette fel. Az előkelőség már azt is feladta, hogy kibékítse Vilmos herceget az öccsével, írta meg a The Sun.

Katalin és Harry régen olyanok voltak, akár a testvérek, egymás legfőbb bizalmasai voltak, manapság nem ezekkel a szavakkal lehet jellemezni a kapcsolatukat. Harry csakúgy, mint Vilmost, a sógornőjét is hátba szúrta, amiért a Tartalék című könyvben rossz színben tüntette fel. 

Katie Nicholl szakértő, aki több palotai forrással is rendszeresen tartja a kapcsolatot, elmondta, Harry ezzel a húzásával megszegte az egyetlen szabályt, amivel felidegesítette Katalinékat, azaz kiteregette a családi ügyeket a nyilvánosság előtt.

– Szerintem Katalin nem dühös. Inkább arról van szó, hogy nagyon csalódott, magára hagyott és vérig sértett, mert tudja, hogy nincs joga reflektálni a vádakra, és Harry pontosan tudta is ezt róla.

Elmondta, régen Katalin amolyan békefenntartó volt a testvérek között, ám a Tartalék volt az utolsó csepp a pohárban. Vilmos nagyon dühös még mindig az Amerikában élő öccsére, amiért a felesége nevét is befeketítette.