KezdőlapCímlapKaranténba zárják Bódi Gusztiékat a koronavírus miatt

Karanténba zárják Bódi Gusztiékat a koronavírus miatt

Karanténba vonulnak Bódi Gusztiék, mert félnek, hogy megfertőződhettek koronavírussal. A népszerű énekes házaspár szokásos szabadságát tölti Thaiföldön, de a világszerte kialakult pánik miatt úgy döntöttek, hazaérkezésük után koronavírus tesztnek vetik alá magukat.

Fotó: Facebook

 „Koronavírus Thaiföldön?

(Nyugi! Mi Pattaján vagyunk, itt minden rendben. Amikor kijöttünk nem volt még ez a hír! NEM VOLT VÍRUS!

Most is sokan írják, hogy csak felfújták a neten ezt a dolgot!

Én kicsit megijedtem😳”

Ez bejegyzés jelent meg ma Bódi Guszti Facebook oldalán, amihez egy fotót is mellékelt. A képen a zenész házaspár mindkét tagja a távol keleti híradásokból ismert védőmaszkot viseli. Az óvatosságuk itt nem áll meg. Amint hazajöttek, önként elzárkóznak, még családtagjaikkal sem fognak találkozni.

– Amint édesapámék hazaérnek, az első dolguk az lesz, hogy elvégeztetnek egy tesztet, ami kimutatja, hogy vírushordozók-e? Mivel a lappangási idő egy hét, addig anyu és apu otthon marad a házban, nem érintkezik senkivel. Ez így természetes, hiszen sem minket, sem az unokákat, sem pedig a közönséget nem akarják veszélynek kitenni – nyilatkozta a Ripostnak a zenész házaspár fia, Bódi Csabi (39).

A zenészházaspár komolyan gondolja az önkéntes vizsgálatot és karantént, és addig is mindent megtesznek, hogy elkerüljenek egy esetleges fertőzést.

„A koronavírusra egyelőre nincs gyógyszer, ezért nem tudnak mást tenni, minthogy a szokásosnál is többet mosnak kezet, kerülik a veszélyesebb helyeket, és nem vásárolnak ismeretlen eredetű ételt az utcai árusoknál” – zárta nyilatkozatát szülei elővigyázatosságáról Bódi Csabi.

Korona vírus Thaiföldön?(Nyugi! Mi Pattaján vagyunk, itt minden rendben. Amikor kijöttünk nem volt még ez a hír! NEM…

Közzétette: Bódi Guszti és a Fekete Szemek – 2020. január 27., hétfő