2021.01.23
Rajmund, Zelma
Kezdőlap Címlap Karanténba került a teljes magyar férfi kosárlabda-válogatott

Karanténba került a teljes magyar férfi kosárlabda-válogatott

Tegnap derült ki, ezúttal Ferencz Csabának lett pozitív a koronavírustesztje, pedig másfél hónapja már kigyógyult a vírusból.

fotó: Hungary Sport

– Azonnal karanténba zártak minket, nem mozdulhatunk ki a szobából. Most várunk holnapig, hogy mikor lesz az újabb tesztelés” – nyilatkozta az MTI-nek Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány. – A nemzetközi szövetségnek nincs protokollja pontosan arra, hogy ez most mit jelent és hogyan tovább. Kicsit fura a hangulatunk, mert ezt nem vártuk. A hitünk az erős. Mindig szoktam mondani a srácoknak, hogy minél jobban ütnek minket, annál erősebbnek kell lennünk.

forrás: m4sport

A kapitány szerint a csapat minden tagja jól van, Ferencz Csabának nincsenek tünetei. A magyar szövetség mindent megtesz, hogy a hétvégére minden rendben legyen és játszhasson az együttes.

Ivkovics azt is elmondta, hogy Ferencz Csabának nincsenek tünetei és a csapat minden tagja jól van, a magyar szövetség és a csapat melletti stáb tagjai pedig mindent megtesznek, hogy a hétvégén a szlovéniai Európa-bajnoki selejtezőn játszhasson az együttes.