KezdőlapCímlapJordán Tamás kórházba került

Jordán Tamás kórházba került

A 81 éves Nemzet Színésze túl van egy beavatkozáson és bízik benne, hogy hamarosan hazaengedik.

Jordán Tamás kórházi beavatkozáson esett át, írta meg a Blikk. A Kossuth-díjas színész állapota miatt aggódnak a rajongók, hiszen a május 3-i Nemzet Színésze-választáson sem volt jelen, és a Széllel szembe című, április 29-i miskolci előadói estjét is le kellett mondania. Most pedig kiderült, hogy nemrég kórházba került. A lapnak elárulta, hogy túl van egy beavatkozáson és bízik benne, hogy hamarosan hazaengedik.

„Kórházba kerültem egy kisebb beavatkozás miatt, amiről bővebben nem szeretnék beszélni. Annyit viszont mindenki megnyugtatására elárulhatok, hogy nem baleset ért, a probléma gyógyítható és szerencsére nem is súlyos. Hála Istennek, már sokkal jobban vagyok. Ha minden jól megy, vasárnap már otthon lehetek, hamarosan pedig újra színpadra állhatok” – mondta el a Blikknek a legendás színész, aki a körülmények ellenére már jobban érzi magát és hamarosan újra visszatér a színpadra.

„Már sokkal jobban érzem magam, köszönöm a nézőknek, hogy gondoltak rám! Noha még mindig kórházi tartózkodásra vagyok ítélve de reményeim szerint jövő hét elején gyógyultan elengednek. Azt remélem és úgy is tervezem, hogy június közepétől már újra részt tudok venni az előadásaimban.