2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Belföld Itt van Magyarország friss szextérképe! Kondoroson nézik a legtöbb pornót

Itt van Magyarország friss szextérképe! Kondoroson nézik a legtöbb pornót

Egy friss elemzésből kiderült, hogy 2023-ban mely településeken a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt.

A Google Trends mutatói segítségével kiderül, hogy földrajzilag hol a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt – írja egy friss elemzés alapján a Pénzcentrum. Az vizsgálták, hogy tavaly nyár óta mely településeken volt fogékonyabb a lakosság az erotikus tartalmakra, és hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra.

Idén Kelet-Magyarország tarolt az interneten a szexuális témák iránti érdeklődésben. A tavaly első helyezettként Farád képviselte a nyugati térséget, de idén be sem került a Top10-be, most a Békés vármegyei Kondoros lett az első, mögé még Gávevencsellő és Demecser, azaz két Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település tudott felkapaszkodni a képzeletbeli dobogóra.

Az első tíz helyezett

Kondoros (Békés)

Gávavencsellő (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Demecser (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Sárrétudvari (Hajdú-Bihar)

Egyek (Hajdú-Bihar)

Nyírcsaholy (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Lepsény (Fejér)

Mánd (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Nagyhalász (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Hajdúdorog (Hajdú-Bihar) A legszexéhesebb városok listájára még további három Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település került fel, a többi helyezést Hajdú-Bihar vármegye vitte el, egyedüliként a Dunántúlról a Fejér vármegyei Lepsény jutott be a listára. Budapest továbbra sem fért bele a legelőkelőbb tíz helyezett közé.