2021.06.19
Gyárfás
Kezdőlap Címlap Itt az Álarcos énekes paródiája, a Zacskós énekes – videó

Itt az Álarcos énekes paródiája, a Zacskós énekes – videó

A Comedy Central a Family Guy új évadát egy különleges produkcióval ünnepeli, ugyanis Lengyel Tamással érkezik a Zacskós énekes, amelyben a közönségnek kell megtippelnie, hogy melyik zenész vagy színész énekeli a népszerű animációs sorozat főcímdalát.

Elég érdekes műsorral rukkolt elő a Comedy Central, jön az Álarcos énekes paródiája: a Zacskós énekes, aminek A mi kis falunkból ismert Lengyel Tamás lesz a műsorvezetője. A mókás produkcióban összesen 10 ismert zenész vagy színész fogja előadni a Family Guy főcímdalát, a közönségnek pedig meg a hangjuk alapján kell tippelnie, hogy kit rejt a zacskó. Tíz héten keresztül, péntekenként kerülnek fel a részek a Comedy Central Facebook-oldalára, ahol egészen hétfőig találgathatnak a nézők, ugyanis akkor történik a nagy leleplezés.

– Szerintem nagyon jól szórakoznak majd az emberek és a promók talán kicsit a biztosítékot is kiverik. Alig várom én is a végeredményt, hiszen a forgatás során megszámlálhatatlan ökörséget talált ki a kreatív csapat. Annyit mondhatok, hogy a megszokottól eléggé eltérő, rendkívül szórakoztató tartalommal készültünk. A trash-feelinget erősíti többek között a jelmezem és a vicces, átkötő mikró etűdök – árulta el Lengyel Tamás a Promotions.hu-nak.

Itt látható az első zacskós énekes, akire hétfő reggelig lehet tippelni a Comedy Central Facebook-oldalán: