KezdőlapCímlapItt a vége: Majka feleségül veszi Dundikát

Itt a vége: Majka feleségül veszi Dundikát

Legszívesebben tornacipőben és rövidnadrágban nősülne az ózdi hős, mert a szertartáson nem szeretne izzadni a nyári hőségben.

Esküvői naplót ír a Story magazinban Majka és Dundika, amiben a közelgő kézfogóval kapcsolatos gonolataikat, érzéseiket fogalmazzák meg.

Egy férfinak ilyenkor már idegeskednie kéne. De én még abszolút nem érzem azt, hogy az esküvőnek milyen jelentősége van. Meglehet, majd ezzel is úgy leszek, mint minden más fontos dologgal az életben, 10 perccel a kezdés előtt kapok agyvérzést. És miután elkezdődött, attól kezdve semmire nem fogok emlékezni, annyira gyorsan történik majd minden” – vallotta be Majka, hozzátéve: „Elérkezett az idő, és 41 évesen én is beállok a sorba. Eddig tudtam tartani magam.”

Fotó: TV2

A rapper-műsorvezető addig is igyekszik lélekben felkészülni az „új korszakra”. Mint írja: „Három hónap múlva esküvő. Most kéne még egy csomó olyan dolgot megcsinálni, amit csak egy nőtlen férfinak szabad. Na de mik ezek? Összeszedem a nős barátaimtól, hogy mi az, ami a legjobban hiányzik nekik abból a korszakból, amikor még nem voltak házasok, és gyorsan letudom júniusig”.