KezdőlapCímlapItt a bajnok! Busa Gabriella nyerte a 15 milliót az Exatlon női...

Itt a bajnok! Busa Gabriella nyerte a 15 milliót az Exatlon női versenyében

A 31 éves, rendőr nyomozóként dolgozó dr. Busa Gabriella nyerte az Exatlon Hungary női versenyét. A cím mellé 15 millió forint is jár.

A háromszoros kick-boksz világbajnok sportoló a Bajnokok csapatát erősítette, és az első pillanattól kezdve ott volt a dominikai helyszínen, vagyis csaknem öt hónapot töltött el ott. Hat női társat „fogyasztott el”, ő maradt egyedül talpon a profi sportolók közül.

  • Bevallom, a végén már nagyon nehéz volt a szeretteim nélkül, főleg azért, mert nem készítettem fel magam arra, hogy ennyi ideig távol lehetek tőlük – mondta korábban Gabi a Story magazinnak. – Én valójában nem a pénz, hanem a kihívások miatt vállaltam a műsort, nem a fődíj lebeg a szemem előtt, hanem az, hogy jól teljesítsek a pályákon. Az öt hónap alatt lelkileg akkor kerültem mélypontra, amikor Zsolti kiesett a csapatunkból. Hatalmas támaszom volt, ráadásul ebben a speciális helyzetben még inkább szükség van egy biztos pontra, lelki társra. Noha már vártam, valahol mégis sajnálom, hogy véget ér a kalandunk, elképesztő élményekkel lettem gazdagabb.”

Na és persze 15 millió forinttal, tegyük hozzá. Hogy mire költi a pénzt, azt még nem tudja. Nincsenek különösebb vágyai, hiszen a legnagyobb gyerekkori álmát már teljesítette: világbajnok lett imádott sportágában.