KezdőlapCímlapIlyen ez a popszakma: Majka őrjöng, hogy sztárzenészek kértek és kaptak...

Ilyen ez a popszakma: Majka őrjöng, hogy sztárzenészek kértek és kaptak szociális segélyt

Míg Tóth Vera zokszó nélkül beállt mosogatni egy étteremben, addig sztárzenész kollégái 160 ezer forint szociális segélyért kuncsorogtak.

Tolvai Reni és élettársa, Kállay Saunders András szintén kért és kapott szociális segélyt Fotó: MTI

Nyilvánosságra hozta az Artisjus azoknak a listáját, akiket 160 ezer forintos rendkívüli szociális segélyben részesített Ezzel roppant kínos helyzetbe hozta többek között Pély Barnát, Mező Misit, a Quimbyből ismert Varga Líviust, Tolvai Renátát, Kállay Saunders Andrást. És persze a szintén zenész Czutor Zoltánt (51), aki úgy kapta meg a támogatást, hogy az Artisjus vezetőségi tagja 2011 óta.

Majka felháborodását Tóth Gabi és Szekeres Adrienn is jogosnak tartja

„Undorító dolognak tartom, hogy ezen a listán olyan zenészek is szerepelnek, akik 10 milliós kocsikkal járnak, forgatnak, az Instán hencegnek vagy februárban még A Dal zsűrijében ültek – mondta a Blikknek teljes joggal Majka. Akinek nem az a baja, hogy kollégái segélyért kuncsorognak, hanem az, hogy olyan zenészek elől kérik el a pénzt, akik valóban rászorulnak a támogatásra.

Détár Enikőről példát vehetnének a segélyét kuncsorgó magyar sztárzenészek

A zenészek példát vehetnének Tóth Veráról vagy Détár Enikő színésznőről, aki amellett, hogy egy nagykerben árufeltöltőként dolgozott, arra is jutott ideje, hogy ingyen segítsen idős emberek ápolásában.

Indirekt/Blikk