2021.09.22
Móric
Kezdőlap Címlap Így néz ki Görög Zita smink nélkül – fotó

Így néz ki Görög Zita smink nélkül – fotó

Görög Zita a Liluland című műsor kedvéért törölt le az arcáról minden kozmetikumot. Most megtudhatja, hogyan néz ki az egykori modell, ha semmi sem fedi az arcát.

Görög Zita 24 országban dolgozott manökenként, ezt követően kikacsintott a filmezés világába, például szerepelt az Underworld-filmek második részében. Magyarországon műsorvezetőként próbálhatta ki magát, sokan a Megasztár első szériájának háziasszonyaként ismerték meg.

A 41 éves egykori modellt mindig kifogástalan sminkkel láthattuk eddig. Bár a nyilvánosság előtt csak ritkán mutatkozik úgy, hogy semmilyen kozmetikum nem fedi, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne vállalná büszkén festetlen arcát. Háromgyermekes édesanyaként sokszor nem jut ideje arra, hogy órákat töltsön a pipereasztalnál, azonban egyáltalán nem okoz neki problémát, ha így kell megjelennie valahol. Ahogy az az alábbi képen is látszik:

Lilu Makeup/Down című műsorára sem mondott nemet, amelyben a vendégek úgy lépnek a kamerák elé, hogy vonásaikat még egy leheletnyi alapozó sem fedi. Az adásban elárulta, nála hangulatfüggő, mikor mennyi ideig sminkel, és hogyan öltözik fel.

Indirekt/Femina