2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Igaz szerelem: 90 éves nőért dobog a 31 éves srác szíve

Igaz szerelem: 90 éves nőért dobog a 31 éves srác szíve

Van, aki a szőkékre bukik míg mások a barnákra. Valakinek az érettebb nők tetszenek, míg másoknak a fiatalabbak. Mindenkinek van valami kis egyedi fétise. Ezzel igazából nincs is semmi gond. A lényeg, hogy egy harmonikus, boldog párkapcsolatban élhessen. Néha azért elég extrém párocskák születnek.

Itt van például egy harmincas éveiben élő férfi, aki a nyugdíjasokra bukik. Kyle Jones az idősebb nők iránti vonzalmáról. Már 12 éves korában is megszállottja volt egy idősebb tanárának.

Egy dokumentumfilm is készült az életéről. Ebben látható, ahogy egy idősebb, Karen nevű hölggyel él együtt, akivel egy könyvesboltban ismerkedett meg. Szerinte fantasztikusan néz ki a 90 éves hölgy. Kyle azt mondja: “A kinézetébe szerettem bele. Az ősz hajába és a mosolyába. Nagyon csinos.”

Karen is beismeri, hogy a fiatalabb férfiak vonzották. Szeretett volna úgy élni, mint Madonna, akik fiatal fiúkkal élhettek együtt.

A 60 évnyi korkülönbség cseppet sem zavarja a párt. Állítólag rendkívül izgalmas és aktív életet élnek. Az ágyban sem panaszkodnak egymásra.

Kyle alapvetően az interneten ismerkedik. Persze sokan furcsállják különleges szenvedélyét. Édesanyja például ledöbbent, amikor bemutatta neki a barátnőjét, aki még az anyjának az anyja is lehetne. Bízott benne, hogy egyszer majd kinövi ezt a hóbortját, de úgy látszik, hogy nem…

Indirekt/egyhelyen.info