KezdőlapCímlapIdén szerelembe esne Zimány Linda

Idén szerelembe esne Zimány Linda

Mint mondta, manapság az emberek hamar feladják a kapcsolatokat, de az ő családjában ez nem szokás.

Zimány Linda az elmúlt években a karrierjére összpontosított, idén azonban a társkeresésre helyezi a hangsúlyt.

Sosem hittem a fogadalmakban, az elmúlt legalább tíz évben nem is fogadtam meg semmit újévkor, most azonban ez megváltozott: idén nem szeretnék a munkába menekülni! Ez persze, nem könnyű, ennek ellenére igyekszem többet foglalkozni magammal. Eddig ugyanis ha valaki például randira hívott, a munka sokszor közbeszólt, és folyton áttettem ezeket a randevúkat, ez pedig hosszú távon nem működik” – állította a modell.

„Szeretnék most már egy jó párkapcsolatot. Persze így is jól megvagyok, nem szomorkodom, de most már valóban vágyom erre. Az elmúlt két évben voltak próbálkozásaim, tehát nem ültem végig otthon egyedül, de egyik sem fordult komolyabbra” – árulta el Zimány Linda, aki arról is beszélt, szülei és nagyszülei mindig a problémák megoldására törekedtek. 

A mai világban nehéz igazi társat találni. Olyan párkapcsolatot szeretnék, amiben támogatjuk egymást a munkában, továbbá szellemileg és lelkileg is számíthatunk a másikra.Viszont azt látom, ha baj van, hajlamosak vagyunk elszaladni egymás mellől, és azt gondolni, úgyis találunk majd egy másikat, egy újat. Én olyan családban nőttem fel, ahol ez egyáltalán nem jellemző” – fejtette ki a HOT! Magazinnak.