KezdőlapCímlapHujber Feri hazaköltözik

Hujber Feri hazaköltözik

A színész és kedvese 2017 óta jegyben járnak, van egy hároméves kisfiuk is, de az esküvőt eddig nem tudták megtartani.

Botrányai és furcsa interjúi után külföldön próbált szerencsét, de most ismét hazaköltözött Hujber Feri. A színész párja, Szőke Krisztina interjút adott a Story Magazinnak. Először szerepeltek együtt a nyilvánosság előtt, pedig, mint kiderült, már 2017-ben megismerkedtek. Hujber a Facebookon írt rá a lányra, majd hamar randevú lett belőle.

„Volt itthon is egy kis bérelt lakásom, ott került sor az első randevúra. Bevallom, eleinte nem tudtam, hogy híres színész, annyira más világban éltem kint Londonban. Az első találkozás azután olyan jól sikerült, hogy Feri száján már az is kicsúszott, ha fiatalabb lenne – akkor volt 43, én pedig 24 –, lehetnék a barátnője. Azt feleltem, esetleg engem is megkérdezhetne erről, és akkor kiderülne a válasz” – mesélte Kriszta.

Feri már 2017-ben megkérte a fiatal nő kezét. „Soha nem felejtem el. Egy Starbucksban ültünk, amikor Feri leguggolt az utcára néző ablak elé, és feltette a kérdést” – derült ki.

A Covid végül elsöpörte a terveiket, de egyikük sem tett le róla, hogy ezt bepótolják. Feltehetően itthon, mert a színész már itthon képzeli el a jövőjét.

„Feri a karrierjét szeretné újraépíteni, én online személyi asszisztensként akarok dolgozni, emellett lakáskiadással foglalkoznék, és úgy tűnik, a festményeim iránt is van érdeklődés. Aztán majd meglátjuk” – mondta el Kriszta.

Krisztina régen felnőttfilmekben szerepelt, erről Hujber is tud, nincs köztük tabu, mondja Szőke. A nő elmondása szerint Hujber ma sem tartja monogámnak magát.

Regő nevű fiuk már hároméves. „Fura, de Feri kezdettől fogva biztos volt benne, hogy újra fia lesz. Amikor kiderült a baba neme, és lelkesen küldözgettem neki a kék szívecskéket, csak annyit felelt: tudtam”.

Indirekt/24.hu