KezdőlapCímlapHoppá! Geszti Péter nem kellett a szexszimbólum modellnek

Hoppá! Geszti Péter nem kellett a szexszimbólum modellnek

„Csak nagyon gazdag vagy nagyon széles vállú pasival járt” – mesélte a rímfaragó, műsorvezető egy Instagram-videóban.

Geszti Péternek bevallottan tetszett Rábaközi Andrea, a ’80-as évek szexszimbólum modellje, azonban nem mert kezdeményezni nála. A Rapülőkkel örökre beírta magát a magyar zenetörténetbe, egyik felejthetetlen alkotásuk az Áj lav jú című sláger, amihez elsőként forgattak videóklipet 1993-ban. Kapitány Iván javaslatára kerestek hozzá egy mutatós női arcot, aki nem más, mint Rábaközi Andrea lett. 

A klip hatalmas sikert aratott, az akkor már befutott topmodell mindenkit lenyűgözött természetes szépségével és dögös testével. Nemcsak a Rapülők rajongóit vette le a lábáról, de Geszti Péterben is elindult valami, azonban a rapper hiába kezdeményezett volna nála, végül nem merte meglépni. 

– Egy táncjelenet egy koncertről. Előttem Rábaközi Andrea, a világ legszebb nője volt akkoriban számunkra Hencidától-Boncidáig, vagyis ameddig mi akkor elláttunk. Az ember ránézett, és azt érezte, hogy minden nap egy divatbemutató, és hogy a világ az ő kifutója. Ebben az ikonikussá vált ruciban lépett fel a Rapülők búcsúkoncertjén, ez a kis koktélruha volt, ami hirtelen a keze ügyébe került azon a reggelen, amikor a Rapülők első videóklipjét forgattuk Kapitány Ivánnal – idézte a Blikk Geszti Pétert, aki egy Instagramon közzétett videóban idézte fel a közösen töltött időt a topmodellel.

Azt is elmondta, hogy amikor 2017-ben az Arénában koncertezett a Rapülőkkel, természetesen Rábaközi Andreát is meghívták, és egy különös beszélgetés zajlott le köztük. 

– Ekkor hirtelen belém vágott egy megkésett kérdés, ahogy ránéztem Andira, aki akkor is bomba formában volt. „Te Rába!” – kérdeztem tőle – „Miért is nem jártunk mi annak idején?” Mire rám nevetett, és kis pimasz grimaszt vágva csak annyit mondott: mert nem jöttem be neked b*zd meg! Nagyon kellett röhögnöm, amíg leértünk a lépcső aljára, végigfutott az agyamon, hogy azért ez nem teljesen így volt, mert meg-megtetszett nekem ő annak idején, csak vagy nagyon gazdag pasival járt, vagy nagyon széles vállúval. Így aztán jobbnak láttam anno nem kapni két nagy pofont, ezért meg sem próbáltam bizalmas viszonyt kezdeményezni vele – mesélte Geszti Péter.