2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Hoppá: exatlonos versenyző rabolta el Palik László szívét

Hoppá: exatlonos versenyző rabolta el Palik László szívét

Hatalmas életszeretet kell ahhoz, hogy valaki a másfél évtizedig tartó házasságának kudarca után alig pár hónappal már újra nyitott legyen a szerelemre. Ám úgy tűnik, Marsi Anikó és Palik László is elindult ezen az úton.

A Tények műsorvezetője Szulák Andrea gyermekének édesapjával, Gáborral találta meg az új boldogságát, de a Story és a Hot értesülései szerint Palik László is újra szerelmes. A Blikk azt is megtudta, ki az Exatlon Hungary műsorvezetőjének kedvese, aki miatt az 59 esztendős Palik László is új esélyt adott az érzelmeknek. A Blikk úgy tudja, a szerelmesek a munkának köszönhetik, hogy egymásra találtak, a TV2 sportrealityje ugyanis nem csak karrierje újabb sikereit hozta meg Paliknak, hanem az újabb boldogságot is. A műsorvezető egy korábbi versenyző mellett horgonyzott le, aki ugyan nála évtizedekkel fiatalabb, de eléggé érett és komoly gondolkodású.

– Mivel Palik László életében a sport nagyon fontos szerepet játszik, egyértelmű volt, hogy új kedvesének is a sport az egyik mozgatórugója. Ráadásul a hölgy nem csak sportos és dekoratív, hanem nagyon szeret segíteni is, jól bánik a gyerekkel, amely szintén alaptulajdonság Palik számára egy nőben. Már egy ideje együtt vannak, s Palik gyerekei is ismerik már – árulta el egy informátor a Blikknek, aki szerint a fiatal nő tényleg nagyon jókor érkezett Palik László életébe, hogy átsegítse a megromlott házassága okozta fájdalmán.

Mint ismert, Marsi Anikó és Palik László kapcsolata 2005-ben kezdődött, majd nagyon gyorsan komollyá vált. A gyerekeik születése után pár évvel a házaspár eltűnt a nyilvánosság elől, nagyobbik kisfiuk egészsége érdekében Spanyolországba költöztek, ám egy tévés mindig is tévés marad, így amikor Marsi Anikó öt évvel ezelőtt ajánlatot kapott a TV2-től, elfogadta. Aztán három évvel később Palik László is csatlakozott a csatornához, minden évben fél évet Dominikán töltve az Exatlonnal, amely alaposan megnehezítette, hogy megmentsék a házasságukat.

Ám úgy tűnik, ennek így kellett lennie, hiszen bár a házaspár hivatalosan még férj és feleség, már mindketten továbbléptek és újra szerelmesek.

Indirekt/Blikk