2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Hoppá: elköltözött férjétől a megsértett Kulcsár Edina

Hoppá: elköltözött férjétől a megsértett Kulcsár Edina

Alig pár hetes gyermekével hagyta el férjét Kulcsár Edina, aki Kandász Andreának árulta el féltett titkát – írja a Ripost.

A szépség már nem emlékszik pontosan mi volt a veszekedés tárgya, csak arra, hogy férje nem válogatta meg szavait a vitában. Ez annyira érzékenyen érintette Edinát, hogy összecsomagolta a gyerekeket, akikkel az édesapjához költözött.

„Mondtam Csutinak, hogy ”Figyelj, ha még egyszer ilyet mondasz, én elmegyek itthonról!„, amire azt válaszolta, hogy ”Hova mennél te két gyerekkel?”. Elment, összepakoltam a bőröndbe, és mire hazaért, nem voltam otthon. Elmentem apukámékhoz” – elevenítette fel a veszekedést az egykori szépségkirálynő a Kandászmamik című műsorban.

A pár természetesen azóta már megbeszélte a dolgot, és újra egy családot alkotnak. Csuti pedig a veszekedést már akkor megbánta:

„Nyilván nem gondoltam komolyan, amit mondtam, csak reflexből odavágtam. (…) Megijedtem egyébként. Azt megélni, hogy hazamész, és nincs otthon a feleséged, a nő, akit a legjobban szeretsz a világon, nincsenek otthon a gyerekeid. Átgondoltam, hogy micsoda egy gyökér vagyok, hogy ezt mondtam” – vezekelt Csuti.

Indirekt/Ripost